Robaki białe

Larwa muchy plujki. Białe robaki to jedna z najbardziej znanych i lubianych przez wędkarzy przynęt żywych używana do połowu wielu gatunków ryb. O jego atrakcyjności w równym stopniu decydują zawartość białka, niezwykła ruchliwość (prawidłowo założone na haczyk robaki mogą przez długi okres ruszać się w wodzie), jak i zapach oraz smak. W ofercie naszej firmy posiadamy tradycyjne białe robaki polskie, a także hodowane na wysokobiałkowym, kwalifikowanym mięsie indyczym pochodzące z selekcjonowanego gatunku muchy „Tłuste Angolki”.

 

 

NAZWA OPTYMALNA TEMP. PRZECHOWYWANIA/ TRWAŁOŚĆ DOSTĘPNE POJEMNOŚCI INFORMACJE
Robak biały polski 0-2°C
TRWAŁOŚĆ ZALEŻNA OD PORY ROKU, w cieplejsze miesiące krótsza, zimą nawet do kilku tygodni
100 ML
220ML
500ML
1L
Robak w bardzo atrakcyjnej cenie, większa ruchliwość tej odmiany jest często wykorzystywana przez zawodników, bardzo lubiany przez płocie i leszcze
Tłusty angolek 0-2°C
TRWAŁOŚĆ ZALEŻNA OD PORY ROKU, w cieplejsze miesiące krótsza, zimą nawet do miesiąca lub dłużej
100 ML
220ML
500ML
1L
Gruby robak o lekko żółtawym odcieniu i bardzo dobrej trwałości, niezastąpiony w połowach średnich i dużych ryb, dla wędkarzy ceniących wysoką jakość przynęty